Trasigt/defekt test

Om ditt test inte ger något resultat alls eller om det är defekt på något sätt ber vi dig ta en bild på det utförda testet och skicka till vår kundtjänst. De hjälper dig med en återbetalning eller väljer att skicka ett nytt test till dig.

Instruktioner för tester

Vi har detaljerade instruktioner om alla våra tester. För att gå till instruktionssidan, klicka här.

Avbryt beställning

Självklart har du rätt att avboka ditt prov. Testet ska avbokas senast 14 dagar efter beställningsdatum och testet ska vara i oöppnad förpackning. För att avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Observera att vi endast återbetalar dig för produktkostnaden och debiterar dig för fraktkostnaden för ditt köp. Vi ansvarar inte heller för returfrakt.

Tester har inte kommit

Om ditt test inte har kommit senast efter 6 arbetsdagar från beställningsdatumet, vänligen kontakta vår kundtjänst. Det kan vara så att just ditt test är slut i lager och är på väg till vårt lager. Skulle det hända att din beställning har gått förlorad återbetalar vi dig självklart för hela beloppet.

Hur skickas min beställning?

Alla beställningar skickas med Postnord som brev. Det gör att de inte går att spåra till dig som kund utan är också det bästa alternativet att göra det så anonymt och diskret som möjligt.

Hur säkra är testerna?

Om du har några symtom ber vi dig alltid att söka professionell vård. Våra tester är bara för dig som vill vara extra säker och kanske göra en kontroll.

Finns inte dina frågor eller funderingar med ovanför? Då ber vi dig att kontakta oss genom formuläret nedan: